Emoții și kilograme în plus. Cadoul meu pentru cupluri

În 2019, cu ocazia zilei de 14 februarie, am oferit un cadou pentru cupluri sub forma unor ședințe de terapie de cuplu. A fost bine primit, așa că anul acesta vreau să continui tradiția și să îl leg de următorul workshop „Emoții și kilograme în plus„, organizat în Timișoara.

Așadar, doresc să ofer un loc gratuit pentru un partener sau pentru o parteneră la workshopul mai sus menționat.

Important de știut

  • Dacă te-ai înscris deja la workshop și dorești să participi te rog să îmi trimiți un email pe adresa ancuta.f.coman@gmail.com în care să specifici că dorești să participi la concurs.
  • Persoana interesată de temă este cea care se va înscrie și implicit va înscrie și partenerul/a.
  • Pe lângă locul gratuit pentru partener/ă, se aplică și cel de early bird disponibil până în data de 25 februarie.
  • Înscrierea se poate face aici și vă rog să specificați la categoria Observații faptul că doriți să participați la concurs împreună cu partenerul/a și dacă doriți să participați la workshop, indiferent dacă veți fi sau nu aleși la extragere. Vor fi luate în calcul pentru extragere doar înscrierile unde sunt specificate aceste două aspecte.
  • Câștigătorul/câștigătoarea va fi desemnat/ă prin tragere la sorți în data de 15 februarie și va fi anunțat pe email tuturor celor care s-au înscris la concurs.

Dacă tot suntem la capitolul cadouri, un alt cadou pentru cupluri vine de data aceasta de la Centrul Psiris din Iași. În mai 2020, Sue Johnson, fondatoarea terapiei centrate pe emoții pentru cupluri, va veni în România pentru prima dată, o ocazie extraordinară să cunoașteți un om care a fondat o formare cu cea mai rată de succes pentru terapia de cuplu de până acum. Desigur, ne vedem acolo. 🙂

Sper să vă placă aceste cadouri și să beneficiați de ele.

Psihoterapeut Ancuța Coman

Tel.: 0733 022 962

Email: ancuta.f.coman@gmail.com

Dacă acest articol ți-a fost util, te invit să îl distribui și nu uita să te înscrii la newsletter cu adresa de email.

Mă poți urmări pe Facebook aici: www.facebook.com/ancutacoman.ro/

 

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*